Team

Huisartsen

Michiel Wulffelé, huisarts
BIG-nummer 29046371501

Monika Bol, huisarts
BIG-nummer 09063225101

Leonard Neven, huisarts
BIG-nummer 59915338601

Praktijkmanager

Sharon Minnaard

Praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner (POH) is opgeleid om patiënten met diverse chronische aandoeningen te begeleiden. Zij behandelen en begeleiden mensen met hoge bloeddruk, suikerziekte en longziektes.

Al deze behandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Aanmelding voor hun spreekuur verloopt via de huisarts. Sommige patiënten worden door de POH opgeroepen om het spreekuur te bezoeken.

Britt Huisman
Ineke Boer

Doktersassistentes

De praktijkassistente heeft de opleiding voor dokters-assistente gevolgd; zij kan veel van uw vragen beantwoorden. Als zij u een medisch advies geeft bespreekt zij dit (eventueel achteraf) met de arts.

Om u de beste hulp te kunnen geven, zal de assistente vaak wat meer over uw klacht vragen. Het goed om te weten dat zij ook een geheimhoudingsplicht heeft. De praktijkassistente heeft een eigen spreekuur op afspraak.

Bij haar kunt u o.a. terecht voor het verbinden van wonden, het verwijderen van hechtingen, het uitspuiten van oren, het geven van injecties, het nakijken van urine, het maken van een hartfilmpje, het bepalen van het bloedsuikergehalte en hb, het behandelen van wratten, het meten van de bloeddruk en het doen van een zwangerschapstest.

Bovenstaande onderzoeken worden in principe alleen gedaan op verzoek van de huisarts. De uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek voor baarmoederhalskanker worden eveneens door de assistente gemaakt.

Sandra Wesdorp
Corina Scheele
Geralda Verschuure

Apothekersassistentes

Cora Goudzwaard
Melissa van der Linden
Sharon Minnaard
Petra Goud
Karina Moerenhout
Mirthe Kaat

Adminstratief medewerkster

Corine Minnaard  

Medewerkers bloedafname

Riemke Roos
Jeanine van de Wege - van de Berge

Bezorgers medicatierollen


Joke Mol

Interieurverzorgsters

Conny Lagendijk - Kuzee
Joke Brasser - Don