Team

Huisartsen

Noud van Lieshout, huisarts
BIG-nummer 49022502801

Michiel Wulffelé, huisarts
BIG-nummer 29046371501

Monika Bol, huisarts
BIG-nummer 09063225101

Physican Assistent

De physican assistent (PA) is de rechterhand van de (huis)arts. Zij beschikt over een brede medische kennis en vaardigheden, en functioneert op het niveau van basisarts. Zij is speciaal opgeleid om de veel voorkomende taken van de huisarts over te nemen. Zij biedt zelfstandig medische zorg, maar altijd in een samenwerkingsverband met de huisarts.

Marieke van Lieshout
BIG-nummer 29034219481

Praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner (POH) is opgeleid om patiënten met diverse chronische aandoeningen te begeleiden. Zij behandelen en begeleiden mensen met hoge bloeddruk, suikerziekte en longziektes.

Al deze behandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Aanmelding voor hun spreekuur verloopt via de huisarts. Sommige patiënten worden door de POH opgeroepen om het spreekuur te bezoeken.

Britt Huisman 

Doktersassistentes

De praktijkassistente heeft de opleiding voor dokters-assistente gevolgd; zij kan veel van uw vragen beantwoorden. Als zij u een medisch advies geeft bespreekt zij dit (eventueel achteraf) met de arts.

Om u de beste hulp te kunnen geven, zal de assistente vaak wat meer over uw klacht vragen. Het goed om te weten dat zij ook een geheimhoudingsplicht heeft. De praktijkassistente heeft een eigen spreekuur op afspraak.

Bij haar kunt u o.a. terecht voor het verbinden van wonden, het verwijderen van hechtingen, het uitspuiten van oren, het geven van injecties, het nakijken van urine, het maken van een hartfilmpje, het bepalen van het bloedsuikergehalte en hb, het behandelen van wratten, het meten van de bloeddruk en het doen van een zwangerschapstest.

Bovenstaande onderzoeken worden in principe alleen gedaan op verzoek van de huisarts. De uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek voor baarmoederhalskanker worden eveneens door de assistente gemaakt.

Sandra Wesdorp
Henriette Geluk
Geralda Verschuure
Mirthe Kaat

Apothekersassistentes

Manouk van Dorst
Melissa van der Linden
Sharon Minnaard
Petra Goud
Karina Moerenhout

Adminstratief medewerkster

Corine Minnaard  

Medewerkers bloedafname

Leendert van Houte
Riemke Roos

Bezorgers medicatierollen

Fred van Herreveld
Joke Mol

Interieurverzorgsters

Conny Lagendijk - Kuzee
Joke Brasser - Don