Belangrijke informatie over het Corona virus

Wijzigingen ivm het coronavirus

  • Apotheek uitsluitend geopend tussen 11:00-12:30 uur en tussen 15:30-17:00 uur

  • Als u een oproep ontvangt van Star-shl voor bloedafname kunt u hiervoor een afspraak maken bij onze doktersassistente. U hoeft dus niet naar een andere prikpost!

  • Te voorzien is dat de dreiging van het corona virus nog lange tijd zal duren. In Huisartsenpraktijk Balans is het dragen van mondkapjes verplicht.
    Wij vragen iedereen boven de leeftijd van 12 jaar ten alle tijden een mondmasker te dragen in de praktijk. Graag uw eigen mondkapje meenemen.

Neem altijd vooraf contact op

Voor alle klachten geldt dat wij patiënten willen vragen vooraf contact op te nemen met de huisartsenpraktijk. Dit om te overleggen of een consult op de praktijk noodzakelijk is of dat de klachten ook telefonisch kunnen worden besproken. We proberen de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden en besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.
Kom dus bij voorkeur alleen naar de praktijk.

Voor meer informatie over het Coronavirus zie:
Thuisarts.nl , RIVM.nl , coronatest.nl  en coronavaccinatie.nl

Heb je twijfels, ga dan niet naar je huisarts, de huisartsenpost of de Eerste Hulp toe vanwege mogelijk besmettingsgevaar. 

Vaccinaties door de huisarts

Als huisartsenpraktijk vaccineren wij mensen die geboren zijn in de jaren 1956 tot met 1960. Ook vaccineren we mensen die het syndroom van Down hebben en geboren zijn in 1960 en ouder en mensen met morbide obesitas (BMI >40) die geboren zijn in 1960 en ouder. (De mensen met morbide obesitas (BMI >40) geboren in 1-1-1961 tot en met 31-12-2005 ontvangen via de GGD een oproep).

Voor de oudere patiënten die niet mobiel genoeg zijn om de priklokatie van de GGD te bezoeken, bieden we de mogelijkheid aan om u thuis te vaccineren.

Behoort u tot één van deze groepen? U ontvangt automatisch van ons een uitnodiging zodra u aan de beurt bent.

Als u van ons al een eerste inenting heeft gehad, ontvangt u ook automatisch een uitnodiging voor de tweede inenting.

Alle andere patiënten ontvangen een uitnodiging vanuit de overheid om gevaccineerd te worden door de GGD.

U kunt met vragen bellen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 

0800-1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar)